Let op! Je moet de betaling direct voldoen via iDeal.

Paarden:

Het vraagprogramma is te vinden op www.startlijsten.nl. Vragen mogen gemaild worden voor de paarden naar: paarden@indoorkleinoever.nl. Springen bij de paarden voor het nationaal concours max 3 paarden per rubriek. Flexibel starten voor nationaal concours niet mogelijk. Voor meer informatie over de finales van het nationaal concours zie vraagprogramma. Voor het nationaal concours zit bij de inschrijving: Per paard 1 bandje voor ontbijt vrijdag t/m zondag en voor ons heerlijke winterbuffet op zaterdag avond.

Pony’s:

Het vraagprogramma is te vinden op www.startlijsten.nl. Vragen mogen gemaild worden voor de pony’s naar: pony@indoorkleinoever.nl Je schrijft je automatisch in voor 2 parcours. Klassiek en progressief. Voor de klasse B cat AB, C en de klasse L cat AB, C wordt een verkleed finale gereden op zaterdag 1 februari. De klasse B cat ABC en de klasse L cat ABC. Dit wordt berekend over de 2 gereden rubrieken op plaatsingspunten.
Mocht je je plaatsen voor het verkleed Finale springen pony’s. Dan kun je je wanneer dit bekent is je melden op het secretariaat en daar contant 10,00 betalen.

Stichting Indoor Klein Oever
Oud Avereest 60, 7707PP Balkbrug
Telnr. 0628195155

paarden@indoorkleinoever.nl
pony@indoorkleinoever.nl
KvK: 05083310

Inschrijven - stap 1 van 5

  • Stap 1 - Rubrieken
  • Stap 2 - Factuurgegevens
  • Stap 3 - Overzicht
  • Stap 4 - Betalen
  • Stap 5 - Afronden

Rubrieken

€ 0,00

Gemaakt door Hippics Design